1joukkue.jpg

Etusivu

Kevät-rogaining 2015

.

Uusi viesti
 • Brandon

  Individual conferences of bishops will react depending about the scale http://phractl.com/profile/bomuki26/ of corruption they harbor. The central and Latin American church remains about thirty years behind the US Church in terms of outing its abusers, which is not headed in the right direction. Europe is mainly moribund.

 • Daryl

  http://oczyszczAnia3xp.id.joe.pl/ Piles a great ordinary and common ailment today. There are certain veins on the lining of anal tunel. These veins are similar to those varicose veins of elegant legs. The piles occurs when these veins of anal canal becomes dilated due to increase in pressure on anal canal. Due to this excess pressure, veins oozes blood in no more defecation. Thats why piles additionally be called bleeding piles. The losing of blood in piles condition makes it necessary for anyone to rummage around for an effective piles treatment plans.

 • Hillary

  https://www.terazmuzyka.pl/user/79657/lokalicja5xd.html If you need a smile which everyone would love you must be try whitening methods. These methods have been introduced with health and wonder experts who know essential part of personality your smile might be. As smile is directly linked along teeth, it is possible to certainly not have access to a spectacular smile if his teeth are not clean and shinning. Therefore, it is totally essential do the job teeth whitening methods. There are plenty of approaches which email newsletter can take to own a great be happy. It depends on the kind of problem you are facing as well as time and money you can spare to relieve your teeth in order to have a perfect smile which would win everyones heart.

 • Ratamestari

  Reittihärvelistä (linkki yllä) löytyy radat. Sieltä voi katsella muiden reittjä, ja sinne voi lisäillä oman gps-jäljen tai yrittää piirrellä kulkemansa reitin, jos suunnilleen tietää missä on mennyt. Voittajan gps-jäljestä 'Kuntokeskus Huippu' voi myös ottaa oppia miten helppoa rastien kahmiminen on, kun on taidot ja fysiikka kohdallaan...

 • Teemu, Kotijoukkue

  Kiitos järjestäjille kivasta metsäpäivästä. Jos 4h sarjan voittaja tai joku muu kaikki rastit hakenut lukee tän ja sattui pitämään jotain sportstrackkeriä tms. päällä, niin olis kiva tietää paljonko matkaa tuli kaikkien rastien hausta. Ihan mieletöntä vauhtia joka tapauksessa voittaja (ja muukin kärkipää) vetänyt!

 • Ratamestari

  Tuloksissa muutama kummallisuus, joita selvitellään:
  'Ens kaudella' (kahteen kertaan tuloksissa)
  'Superboys' pisteitä pitäisi olla 114

 • Ratamestari

  Kevät-rogaining 2015, viime hetken vinkit.

  Huomioikaa kesäaikaan siirtyminen!

  Maasto:
  Metsä on käytännössä lumeton, mutta hyvällä onnella tiheistä kuusikoista saattaa löytyä jopa 10 cm lunta. Polut ovat paikoin jäässä tai lumisia. Etenkin hiihtoladuksi pohjattu Kuusijärvi-Bisa -ura on osin luminen tai jäässä. Soiden kantavuus vaihtelee. Kartan eteläosassa Metsähallitus on tehnyt kunnostustöitä, joista maastoon on syntynyt karttaa merkkaamattomia uria. Bisajärven koillispuoleisen suon itälaitadassa on oja, jota ei ole merkattu karttaan.

  Kenkäsuositus:
  Suunnistusnastari tai muu maastokelpoinen kenkä. Lenkkareilla ei kannata lähteä liukastelemaan. Kengät kastuvat varmasti, joten kengät ja sukat kannattaa valita sen mukaisesti.

  Taktiikasta:
  Koska rastien pistemäärien ääripäiden väli on huomattava, kannattaa tarkoin harkita onko järkevää hakea pienipisteinen rasti vaikka se olisikin "ihan vieressä" tai "melkein matkan varrella".
  Mikäli metsään haluaa ampaista lyhyellä suunnittelulla, hyvä taktiikka voi olla luoda nopea silmäys lähellä oleviin rasteihin, tehdä alun suunnitelma niiden pohjalta ja työstää lopullinen suunnitelma "oikeaan" maastoon siirtymisen aikana.
  Kaikkien rastien hakuun vaadittavat optimireitit ovat selvästi pidempiä kuin viime keväänä, mutta eivät kuitenkaan niin pitkiä kuin syksyllä.

  Autoilijat:
  Osallistujia on paljon, Kuusijärven parkkipaikka rajallinen ja sitä käyttävät muutkin. Jos Lahdentien varteen on pysäköity ajoneuvoja, tarkoittaa se todennäköisesti sitä, että parkkipaikka on täynnä. Älkää siis siinä tapauksessa ajako toiveikkaana portista sisään vaan pysäköikää suosiolla portin edusta levennykselle tai Lahdentien varteen, liikennesääntöjä noudattaen. Kävelymatkaa sieltä ei tule kuin 100 metriä lisää. Huomioikaa kevyenliikenteen väylä ja sen käyttäjät!

  Maalissa on tarjolla pienta naposteltavaa ja tarvittaessa henkistä tukea. Kuusijärven sauna (6 €), savusauna (10 €, unisex, uimapuku tms. mukaan) ja ravintola/kahvio ovat avoinna, lisätiedot: http://cafekuusijarvi.fi/

 • Ratamestari

  Lauantai päivä menee rasteja viedessä, joten ei kannata ihmetellä, jos kysymyksiin tai sähköposteihin ei päiväsaikaan vastata. Illalla ollaan taas eetterissä.

 • Ratamestari

  Ratamestari käy katsastamassa lauantaina Viron rogaining-tarjontaa eli tämän palstan kysymyksiin ja sähköposteihin vastaillaan taas sunnuntaina.

 • Ratamestari

  Tiistaina maasto oli pääosin paljas ja kuiva. Suot suurelta osin kantoivat. Joissain kohtaa poluilla vielä jäätä. Lunta löytyy myös muualta kuin soilta, mutta yöpakkasen jälkeen oli hankikanto. Millainen on tilanne reilun viikon päästä riippuu paljolti siitä onko yöpakkasia/sataako. Lumitilanteesta laitan jossain välissä faceen tietoa kuvien kera + päivitettyyn tapahtumakutsuun/-ohjeeseen, joka tulee ensi viikolla. Edellisenä lauantai-iltana laitetaan vielä faceen & tälle palstalle maasto-infoa ja ratamestarin viime hetken vinkit...

Lataa lisää viestejä