1joukkue.jpg

Etusivu

Syysroga 2015

.


Aika: 25. lokakuuta klo 10:00  

Paikka: Hakunilan Urheilupuisto, Vantaa

Väliajat html-muodossa

Väliajat html-muodossa ( rastikoodit )

Reittihärveli

Tapahtumakutsu ja -ohje

Päivitetty: 22.10.
Kartat ratasuunnittelua varten 


A3-koko

Eteläosa (A4-koko)

Pohjoisosa (A4-koko)


Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköposti-osoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
Uusi viesti
 • Järjestäjät metsässä...

  ...viemässä rasteja. Palaamme eetteriin taas klo 18 aikoihin. Vielä joitain kartoja jäljellä viime tinkaan mukaan haluaville: ilmoittautumiset (emit-nro, joukkueen nimi ja joukkueen jäsenet) vain spostilla syysroga@gmail.com , maksu 20 €/hlö vain käteisellä, tasarahalla, su-aamuna infossa.

 • Korjaus edelliseen viestiin (väärä puh.nro)

  Kartat on nyt painossa, ja niitä on ylimääräisiä kappaleita, joten mukaan mahtuu vielä rajoitettu joukko rogaajia. Ilmoittautumiset sähköpostilla syysroga@gmail.com (tai viime hetken ilmoittautumiset p. 041 526 9693).

 • JSk

  Kartat on nyt painossa, ja niitä on ylimääräisiä kappaleita, joten mukaan mahtuu vielä rajoitettu joukko rogaajia. Ilmoittautumiset sähköpostilla syysroga@gmail.com (tai viime hetken ilmoittautumiset p. 041 526 9696).

 • JSk

  Koska kartat eivät ole ehtineet mennä painoon, vielä ehtii jälki-ilmoittautua normaalilla maksulla...

 • JSk

  Osallistumismaksu: Sama kaikille seuraan, sukupuoleen, ikään, rotuun, ihonväriin, poliittisiin mielipiteisiin, ym. katsomatta. Mikäli olet saanut aiemmista tapahtumista palkinnoksi ilmaisen osallistumisen tai olet ansainnut sen roga-talkoisiin osallistumalla, ilmoita siitä sähköpostilla.

  Sarjat: Tuloksissa pyritään erottelemaan puhtaat jalkapartiot kulkupelejä hyödyntävistä partioista. Ei erillisiä ikä- tai sukupuolisarjoja, mutta jokainen voi halutessaan bongata tuloslistan etunimien perusteella miten olisi nais- tai sekasarjassa sijoittunut.

  Palkinnot: Perinteiseen tapaan ilmaisen osallistumisen saattaa ansaita jollain meilivaltaisella, järjestäjän kisan jälkeen ilmoittamalla, perusteella.

 • naiset ensin

  Onko sekasarjoja ja/tai naisten sarjoja ja/tai junnusarjoja ja/tai ikäsarjoja vaiko vain yleinen?

 • Lea

  Onko maksu sama Pihkaniskojen jäseniltä?

 • JSk

  Sarjajako: Yritetään erotella tuloksissa puhtaat jalkapartiot kulkupelejä hyödyntävistä partioista.

 • Karvinen

  Sarjajako? Ovatko kaikki samassa sarjassa, myös pyörää kayttävät?