1joukkue.jpg

Etusivu

Kevätroga 2016

.


Aika: Sunnuntaina 20.3.2015 klo 10:00

Paikka: Vantaa/Tuusula: Mätäkivenmäki-Vierumäki-Korso-Kulomäki-Ilola-Simonkylä

Opastus: Rastilippu Kulomäentien ja Pakkasraitin risteyksessä (Pakkasraitti 1, Tuusula)

Jälki-ilmoittautuminen: Katso ohjeet alla olevasta kutsusta

Tapahtumakutsu ja ohje

TuloksetVäliajatVäliaika-analyysi

Reittihärveli

Uusi viesti
 • Diana

  When, on his last morning, Cardinal Meisner did not appear at Mass, he http://blog.indiaskillcapital.com/profile/40/ was discovered dead as part of his room. His Breviary had slipped beyond his hands: he died praying, inside sight in the Lord, talking on the Lord.

 • Lacey

  http://imaan.life/profile-2/setrepi/ DKNY is 1 of interesting selling pantyhose in Chicago. The main features of the brand product are that is actually always control top tights, modern, sleek panty, no waistband, controls tummy and hip, the DKNY pantyhose is built to fit and flatter average figures. It is far from just fabric it is often a lifestyle position.

 • Rastipoika ja Kisatoimistotyttö

  Kuvia saa käyttää ns. sosiaalisessa mediassa ja normaalissa ei kaupallisessa käytössä. Kuvaajien nimet (Merja & Tomi) voi mainita jos haluaa.

 • Kiinnostunut

  Hei,

  Saako noita Tomin ja Merjan ottamia kuvia käyttää esim. Facebookissa. Ovat niin hienoja?

 • Ratamestari

  Joikkueille, joilta puuttuu maalileima, loppuaika on laskettu viimeisen rastin mukaan eli tämä selittää joidenkin ihmettelyn, miksi aikaa on mennyt tulosten mukaan vähemmän kuin omalla ajanotolla. Jos teillä on tuloksissa väärä loppuaika, ja tiedossanne on (noin) oikea, lähettäkään tiedot sähköpostilla. Muille 'arvotaan' loppuaika jonkinlaisella kaavalla, esim. keskimääräisen km-vauhdin & viimeisen rastivälin pituuden perusteella...

 • Ratamestari

  Löytötavaroista löytyy yksi tuliterä kompassi.

  Reittihärveli ilmestynee jossain vaiheessa, samoin kuin korjatut tulokset, jossa yritämme parsia parhaamme mukaan jonkinlaisen tuloksen niille, joilta syystä tai toisesta puuttuu maalileima.

  'Team Mercy':lta puuttuu jostain mystisestä syystä alusta 9 rastia / 29 pistettä, mutta sakkoja tulee yliajasta -12 pistettä eli nettona +17 pistettä eli 110 -> 127.

 • Rastipoika

  Tässä olisi kuvia tapahtumasta, jossa on Tomin ja Merjan ottamia kuvia maalista ja maastosta:
  KLIK

 • Regina

  Vau, mahtava kisa taas ja todella hienosti suunniteltu, jännää kun on mukana vähän poikkeavaa. Ja suur kiitos hienosta tarjoilusta maalissa :-).

 • Ratamestari

  Kiitos osallistujille hienosta päivästä! Tuloksiin tulee vielä pieniä muutoksia puuttuvien maalileimauksien ja toimimattomien emit-korttien vuoksi.

Lataa lisää viestejä