kartta_juoksu.jpg

Etusivu

"Libahundi Jälg" -seikkailurogaining

.


Aika: Lauantaina 14.5.2016 klo 10:00

Paikka: Sipoonkorpi

Lisätiedot: http://www.libahunt.eu/fi


"Libahundi Jälg"-seikkailurogaining on järjestetty Virossa jo yli 10 vuoden ajan, kaksi kertaa vuodessa. Tänä vuonna, yhteistyössä Pihkaniskojen kanssa, tapahtuma tuodaan Suomeen, ja "ihmissuden jäljille" pääsee upeissa Sipoonkorven maastoissa.

"Libahundi jälg" tuo tavalliseen rogainingiin lisämausteena tehtävärastit, joiden suorittamisesta saa lisäpisteitä. Tehtävärasteja on 4-6 kpl ja niiden suorittamiseen menee n. 5-10 min per tehtävä. Tehtävinä voi olla erilaisia köysi-, vesi- ja muita tehtäviä, joiden suorittamisessa nokkeluudestakaan ei ole haittaa…
Uusi viesti
 • Lisa

  http://magicznyslub.pl/User-aleksa3xd-22726 Only realize why muscles aches. Yes, there are aspirins consider and aching muscle salves to rub in when you have gone over board or under board as scenario may be- but better than that is prevention a stable approach to taking proper care of this body that has served you well for your first 50 % of your ones life. You want it to last for the second 50 %. Pay attention! Give your body a balanced diet, exercise and relaxation and rrtll repay you tenfold.

 • Tonya

  http://www.ekspertbudowlany.pl/profil?login=Izahalu9xp A few fun info regarding what happens your stools have waterless and you sitting there pushing released. When you each day push excrement out, you increase for most of blood in the veins on the rectum and legs. After a long time this inside hemorrhoids and varicose veins belonging to the legs! Actually, hemorrhoids are varicose veins of the rectum. Pressure to succeed created by straining might cause the stomach and the esophagus slide up in the chest from hiatus, which causes a hernia. Additionally, you would possibly experience chest pain, indigestion and burping. I knew like a who lost her father, husband and boyfriend to straining with the toilet! Are accessible died from the heart attack while relieving themselves. Can be a true and sad story for her, but it leaves us with something to carefully consider.

 • Matt

  http://myfoodloversforum.com/martad15xp grey hair can cause an effect where on first inspection you believe you are thinning topping your head and going bald. Task quite a natural reaction because your grey colour creates this effect.

 • JSk

  Tulokset ja kuvia löytyy täältä: http://www.libahunt.eu/uutiset (yläotskon alta 'Alustavat tulokset' ja 'Kuvia')

  Yksi virolainen matkakertomus: http://spordilinn.blogspot.fi/2016/05/rogain-o-gurmaanidele-ehk-libahundi.html

  Youtube-video: https://www.youtube.com/watch?v=OHlaptmBpAQ&feature=share

  Voittajajoukkueen 'Palauttelijat' blogi: http://niilosmc.blogspot.fi/2016/05/libahundi-jalg.html

 • JSk

  Tuloksia ja gps-käppyröitä voi katsella täältä: http://www.libahunt.eu/uutiset

  Kiitos osallistujille, organisaattoreille ja talkoolaisille!

 • J

  Kiitoksia Juha, Päivi ja muut Pihkaniskat. Hienoa että toitte ja teitte tämän kisan meille. Ja jälleen kerran erinomaisia rastipisteitä huippumaastossa.

 • JSk

  ’Libahundi Jälg’ rogaining 14.5.2016,
  ohjeita osallistujille


  Kartta on suunnistuskartta mittakaavassa 1:12 500, käyräväli 5 metriä. Kartta on painettu vedenpitävälle materiaalille. Symboliset rastimääritteet on painettu karttaan, ja irrallisia sanallisia rastimääritteitä on saatavilla neljällä kielellä (EST, FIN, ENG, RUS).

  Huom! Suunnanottoviivat eivät ole kartan sivun suuntaiset!

  Kielletyt alueet ovat Suunnistusliiton sääntöjen mukaiset. Niiden yhteenveto löytyy erillisestä liitteestä ja on esillä kilpailukeskuksessa. Kiellettyjä alueita ovat mm. pihamaat (oliivinvihreä), ’pistepellot’ (musta pisterasteri tummankeltaisella pohjalla) ja erikseen kielletyiksi merkityt alueet (viivoitus ratapainatusvärillä).

  Maasto on tuttua ja tuntematonta Sipoonkorpea.

  Pakolliset varusteet: Jokaisella osanottajalla on oltava SI-tikku ja sään mukainen vaatetus sekä joukkueella yhdet käsineet, riittävästi ruokaa ja juomaa sekä vesitiivis tai vesitiiviisti pakattu matkapuhelin, jonka akku on täyteet ladattu ja jolla voi ottaa valokuvia ja mielellään myös lähettää sähköpostia. Puhelin on pakollinen turvallisuussyistä, ja valokuva/sähköpostiominaisuutta tarvitsee yhdellä tehtävärastilla.

  Rasteja on maastossa 55 kpl, ja lisäksi leimoja tulee tehtävärasteilta. Kaikkien rastien hakemiseen optimireittiä pitkin kertyy matkaa linnuntietä noin 38 kilometriä. SI-tikkuja, joihin mahtuu vain 30 leimaa, ei suositella kuin ’retkeilijöille’. Kaikkiin järjestäjältä vuokrattaviin SI-tikkuihin mahtuu leimat kaikilta rasteilta.

  Leimaus tapahtuu SI-tikulla. Jokaisella osallistujalla tulee olla koko kilpailun ajan ranteeseen järjestäjältä saadulla rannenauhalla kiinnitetty SI-tikku, joka pitää ’nollata’ lähtöalueelle siirryttäessä. Jos et tiedä miten SI toimii, kysy neuvoa ilmoittautumisen yhteydessä.

  Huom! Tavallisilla rasteilla (numerot 20..69), pitää JOKAISEN joukkueen jäsenen leimata. Samoin jokaisen joukkeen jäsenen pitää leimata tehtävärasteille (70..85) saavuttaessa. Tehtävää suorittettaessa tai sen jälkeen vain yhden joukkueen jäsenen pitää leimata, ja leimaajaa voi vaihtaa vapaasti eri tehtävärasteilla.

  Tehtävärastien pisteytys on esitetty kartan reunassa.

  Huom! Yhden tehtävärastin (rasti 80) ohjeet annetaan lähdössä. Muiden tehtävärastien ohjeet on kyseisellä rastilla kirjallisena tai ne saa rastin tuomarilta suullisesti.

  Maastossa on yksi tehtävärasti, jolla on tarjolla vettä ja pientä purtavaa (hedelmiä, suolakurkkuja ym). Rasti on merkitty karttaan ja rastimääritteisiin juomarastin muki-symbolilla. Sopivalla reittisuunnitelmalla voi olla mahdollista käväistä välillä kilpailukeskuksessa.


  Ilmoittautuneet joukkueet löytyy linkistä

  http://libahunt.kutimuti.ee/php/libahundi_nimekiri_keel.php?aeg=mai&aasta=2016&keel=FI

  Tarkastakaa omat tietonne. Jos nimen jälkeen suluissa ei ole SI-numeroa eikä merkintää ’RENT’, osallistujalle on varattu vuokra-SI, josta tulee maksaa tasarahalla 2 € joukkuemateriaalin noudon yhteydessä.

  Online GPS-seurantaan järjestäjän toimesta pääsevät suomalaisista joukkueista:
  • ’Henkka’ Henrika Malmström, Ann-Sofie Forssten
  • ’Kielimuuri’ Pontus Backlund, Jenni Vapaaoksa
  • ’Palauttelijat’ Tomi Mäkelä, Mikko Kolehmainen, Jorma Kivelä
  • ’Pihkaiset Ladyt’ Satu Sintonen, Riina Rintamäki
  • ’Vaarojen Maraton O-P Holttinen, Pekka Sorjonen

 • JSk

  Tarkempaa kisainfoa julkaistaan täällä, facebookissa ja lähetetään ilmoittautuneiden joukkueiden sähköpostiin perjantai-illan aikana!

 • JSk

  Kilpailukeskus ja pysäköinti ovat samassa paikassa osoitteessa Knutersintie 665, Helsinki (Porvoonväylältä Landbon liittymästä 2 km Knutersintietä pohjoiseen)

  Kilpailukeskuksessa ei ole sisätiloja, lukuunottamatta järjestäjän pystyttämiä pieniä telttoja, joiden kapasiteetti on rajallinen. Sääennute huomioiden hyvä paikka reitinsuunnittelua varten on oma auto. Myös oman teltan pystyttäminen hiekka/sorakentälle on mahdollista. Pysäköintitilaa ei ole ylenmäärin, joten suosikaa kimppakyytejä. Landbohon pääsee myös Helsingin sisäisellä bussilla 93/93K. Niille, jotka tulevat julkisilla liikennevälineillä, lupaan järjestää Landbosta kyydityksen kilpailukeskukseen (olkaa viimeistää pe-iltana yhteydessä vj@pihkaniskat.fi). Ilman autoa saapuvat ovat etusijalla käyttämään järjestäjän telttoja!

  Kilpailukeskuksessa on WC:t, mutta niiden kapasiteetti on hyvin rajallinen!