kartta_juoksu.jpg

Etusivu

Adventure Night Roga

.

Aika: Perjantaina 25.11.2016, yhteislähtö klo 18:30
Paikka: Sakarinmäen koulu, Knutersintie 924, 00890 Helsinki
Opastus: Rastilippu koulun kohdalla

LopputuloksetVäliajatVäliaika-analyysi

Reittihärveli

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköposti-osoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
Uusi viesti
 • Pihkaniska

  Reittihärvelistä:
  Härvelin ohjelma piirtää "toisen maalin" emitin purkupaikan kohdalle, kun on piirtämässä rataa tai on katsomassa jotain rataa, joten siinä näkyy nyt hieman hassusti kaksi maalia. Se ei haitanne ratojen piirtelyä tai katselua .
  Maaliympyrä on karttapohjassa valmiina näkyvissä, kun katselee pelkkää karttapohjaa ja rataa ei ole valittuna.
  Eri ratoja tutkimalla näkyy mitkä rastit on kyseisellä radalla on kierretty, rastiympyrän viereen tulee leimauksen järjestysnumero.

 • Markku

  ?? Katsoin uudelleen härveliä, nyt siellä vain yksi maali??
  Taitaa vanhan silmät harittaa ;-)

 • Markku

  Todella huippujuttu! Loistomaasto, haastavat rastit ja valerastit kaupan päälle.
  KIITOS!
  Jk. Oliko muuten maaleja kaksi? Reittihärvelissä sellainen näyttää olevan...?

 • Tessa

  Kiitos loistavasta tapahtumasta! Tarjosi jännitystä ja elämyksiä!

 • JMVi

  Kiitokset todella mukavasta roksusta! Lisää tälläistä.

 • Frontti

  Kiitos huikeasta tapahtumasta. Todella hienoa että jaksatte järjestää näitä. Vähän kyseenalaistan tulosliuskaa vaikka sillä ei mitään merkitystä olekkaan. Esim. väliajoissa minulla näkyy yksi sakko, tulosliuskassa sakot = 0, pisteet = 80. Jos olisin leimannut kaikilla oikein missä kävin, pisteet olisi ollut 100. Joten tulosliuskan perusteella minulla olikin kaksi sakkoa. Mutta, jatkakaa samaa rataa, ja toivottavasti talvella päästään hankirogaamaan!

 • JSk

  Hankirogaa toivottu - laitamme ajatushautomoon! Jos on toiveita maastoista, niitäkin voi esittää, mutta huomioikaa, että Pihkaniskoilla on rajallinen määrä karttoja/maastoja käytössä. Etenkin nyt kun lähes koko Sipoonkorpi on harjoittelu- ja kilpailukiellossa vuoden 2019 sm-erikoispitkän kilpailun vuoksi. Toki kannustamme muitakin seuroja järjestämään rogia tai järjestämme tapahtumia heidän kartoillaan/maastoissaa, jos sellaisia meille käyttöön tarjotaan. Myös ehdotuksia kaikenlaisista seurojen välisistä roga-yhteistyökuvioista otetaan mielellään vastaan...

 • JSk

  Tuloksissa näkyvät 'pisteet' ovat todellisuudessa [pisteet - sakkorastien sakot]. 'Sakot' sisältää ainoastaan yliajalta tulleet aikasakot (2 min per alkava minuutti). Ensi kerraksi tulospalvelu yrittää vääntää koodia sen sen verran, että saadaan tuloksiin sakkorastien sakoille oma sarake. Siihen asti pitää sakkorastien sakkot katsoa leimaustiedoista väliajoista tai reittihärvelistä.

 • Sami

  Huikea elämys ja hieno tapahtuma! Lisää tällaisia!
  Kysymys: painetussa kartassa on rastin 75 länsipuolella pätkä ojaa, jota ei ollut maastossa, eikä sitä näy reittihärvelin kartassa. Tahallista disinformaatiota? ;) Meni melko tovi, ennenkuin uskoin olevani oikeassa paikassa.

 • JSk

  Kartaan ei ole disinformaatio tahallaan ujutettu, mutta kiitos vihjeestä - ehkä ensi kerralla karttaakin voisi 'parannella'. Tälläisistä toimenpiteistä toki ilmoitetaan etukäteen osallistujille.

  Kyseistä 'ojaa' ei ole kartan OCad-tiedostossa, mutta se on ilmestynyt kartan .pdf-tulostustiedostoon. Jotain hämärää konversiossa on. Suon ympärillä on aikaisemmin ollut pohjakartassa vihreää, joka on jostain syystä poistettu epätäydellisesti 'leikkaamalla' siten ettei se näy pohjakartassa, mutta jostain syystä ilmestyy .pdf-tiedostoon. Päivitämme pohjakartan...

Lataa lisää viestejä