maisema_rasti.jpg

Etusivu

Syysroga 2017

.

Aika: Lauantaina 30.9.2017 klo 10:00
Maasto: Sipoonkorpi
Kilpailukeskus: 
Knutersintie 924, 00890 Helsinki (Sakarinmäen koulua vastapäätä)

Tapahtumakutsu ja -ohje (päivitetty 29.9.2017)

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • JSk

  Löytötavaroiden perään voi kysellä spostilla:
  * juomavyön punakorkillinen pullo, n. 2 dl
  * pieni Vaseline-purkki

 • Grankullatomten

  Kiitokset hauskasta koitoksesta! Oli minun ensimmäinen rogain ja lähdin lähinnä kokeilemaan miltä se tuntuu ja mihin kunto riittää ja oli ihan hauska kokemus vaikka lopputulos olikin hieman vaatimaton. Harvemmin sitä suunnistaessa katsoo enemmän kelloa kuin kompassia.

 • eLadies

  Protesti tehtiin jo kisakeskuksessa joten se riittänee.

 • JSk

  eLadies x2 protesti vastaanotettu&hyväksytty, ja lisätyt pisteet pitäisi näkyä jo tuloksissa.

 • IhanHukassa

  Jos rastin 55 saa tuloksiin, ilman, että sitä löysi, niin silloinhan sen löytäneiden pitäisi saada aikahyvitystä etsimestä. Nimerkillä sen takia 4s liian myöhään leimaus 151 :)

 • JSk

  Pahoittelen huolimattomasti n. 30 metriä väärään paikkaan (liian pohjoiseen) viemääni rastia! Jos annamme hyvityksille pikkusormen, yritetään viedä koko käsi. Perusteltuja vetoomuksia kaikenlaisista hyvitysmenettelyistä otetaan vastaan sähköpostilla protestiajan puitteissa. Protestiaika päättyy 30.9.2017 klo 20:00.

 • Eva Rönkkö

  55 rasti löytyi kyllä näppärästi mutta rastilla 22 meni turhaa aikaa (ainakin 2 min) kun emme tajunneet että rastiliput ovat pieniä. Näimme heti lipun mutta luulimme joksikin harjoitusrastiksi ja pyörimme ympäristössä etsimässä " oikeata" rastilippua :)

 • JSk

  Tiedotus on nykyään varsin haastavaa, koska erilaisia tiedotuskanavia on monen monta, ja itse kukin pitää ensisijaisena kanavana sitä jota itse seuraa. Ikävä kyllä tapahtumaohjeesta oli jäänyt pois maininta pienistä rastilipuista. Fb:ssä siitä on ainakin viestiä laitettu, ja lähdössä oli pieni lippu. Pyrimme tulevaisuudessa parempaan viestintään, mutta tässä yhteydessä julistettakoon yleiseen tietoisuuteen, että tulevaisuudessa Pihkaniskojen roga-tapahtumissa käytetään ensisijaisesti pieniä rastilippuja. Poislukien mahdolliset arvokilpailut.

 • JSk

  Tulokset löytyy linkistä http://pihkaniskat.fi/online/

  Niitä korjaillaan sitä mukaan kun saadaan tietoja niistä joukkueista, jotka ovat turhaan etsineet hieman väärässä paikassa ollutta rastia 55. Eli joukkueet, jotka ovat etsineet, mutta eivät ole löytäneet rastia 55, laittakaa sähköpostilla tieto n. väliajasta milloin olette rastin tienoilla ollet, niin lisäämme rastit tuloksiinne.

 • Liisa

  Voiko paikanpäällä ilmottautua. Unohdin ilmoittaa isännän

Lataa lisää viestejä