kartta_juoksu.jpg

Etusivu

Kevätroga 2018

.

Aika: Lauantaina 24.3.2018 klo 10:00
Maasto: Itä-Vantaa (Päiväkumpu-Metsola-Korso-Leppäkorpi-Rekola-Havukoski-Kuusijärvi)
Kilpailukeskus: Päiväkummun koulu, Ismontie 2, 01420 Vantaa

Tapahtumakutsu ja -ohje (päivitetty 23.3.2018)

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • Lisa

 • Ana

  123

 • Antti Virtanen

  123

 • Antti Virtanen

  123

 • HL

  Tuloksissa nuo väliajat + analyysit ovat vähän hankalasti luettavat. Turun sprint rogainingissa oli hieno systeemi eli kaikkien "kilpailijoiden" reitit tulevat kartalle nimeä tai joukkueen nimeä painamalla. Paoljon valaisevampi kuin tämä väliaika-systeemi ja voi ottaa vaikka oppia, mikä olisi ollut optimireitti.

 • Pihkaniska

  Reittihärvelissä taitaa olla samanlaisia ominaisuuksia?

 • Rtm

  Kyllä vain, reittihärvelissä näkyy rataa klikkaamalla leimatut rastit ja reittihärveliin on myös mahdollista piirtää todellinen kuljettu reitti tai liittää siihen GPS-laitteen tuottama käyrä . Kevätrogassa joillakin kilpailijoilla ei ole rastilla 22 leimaus rekisteröitynyt , reittihärvelistä paljastuu että GPS-käyrän mukaan Frontside Tommie on käynyt rastilla 22 , mutta leimaa ei ole . Rastilla 22 ollut leimasin on hyytymässä , se on toiminut vain osalle kilpailijoista oikein. Jos huomaatte että 22:n leimoja puuttuvan , niin laittakaa tietoa vaikka tälle palstalle .

 • Apostoli

  Yrittäkää nyt hyvänen aika saada noi pyöräilijät omaan sarjaansa. Kinttusarjan siis voitti jälleen pyöräilijä, niinkuin on käynyt monilla korttelirasteillalin. Joo, ei ole vakavamielinen tapahtuma, mutta osoittaisitte nyt jotain kunnioitusta lajia kohtaan.

 • Liikkuja

  Minusta on mukavaa olla tapahtumassa missä on rento meininki eikä aina viilata jotain säännön poikkeuksen poikkeusta jonkun ehkä säätörikkeellä itselleen hyötyä tavoittelevan taka. Kutsussahan sanotaan että sarjoja on vain yksi ja voi osallistua pyörällä, potkukelkalla... Ja näkyyhän siellä tuloksissa voittajan kohdalla "pyörä". Sitä en ymmärää miten tämä liittyy lajin kunnioituksen.

 • Heikki

  Kiitos järjestelyistä. Mielenkiintoisia suunnittelupähkinöitä. Yksi ehdotus seuraavaan kertaan: ladut tulisi merkitä kielletyiksi uriksi. Itsekin alussa jouduin vahingossa ladulle. Moni juoksi surutta keskellä latua. Itsekään en hiihtäessäni pidä siitä, että laduilla kävellään.

Lataa lisää viestejä