kartta_juoksu.jpg

Etusivu

Midwinter Night Roga 2019

.


Aika: Perjantaina 18.1.2019, yhteislähtö klo 18.30
Paikka: Vantaan Kuusijärvi, Kuusijärventie, 01260 Vantaa

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • David

  Ty very much for the fun event! You guys are awesome. The effort to make this race had to be huge. I had a great time.

 • Tulospalvelu

  Laittakaa spostia, jos online-tuloksessanne on virheitä. Sakkorastin S2 leimasin alkoi antamaan herjaa pariston hiipumisesta, joten S2:n leima saattaa joiltain joukkueilta puuttua vaikka rastilla onkin leimattu.

  Reittihärveliin (linkki yllä) voi piirtää reittinsä tai ladata gps-jälkensä sekä tietysti katsella muiden reittejä/koukeroita.

  Kiitos kaikille osallistujille reippaasta ulkoiluhengestä, ja myös hengessä mukana olleille. Kiitos myös kaikille talkoolaisille, jotka mahdollistivat tapahtuman: pääpirut JouniV&TuomoK, rastien viejät & hakijat, emit- ja elintarvike-logistikot, tiedottajat, reittihärvelöijä ja it-tuet. Talkootunteja kertyy melkoisesti, mutta mukava näitä tapahtumia on iloisille osallistujille järjestää. Laittakaa kevitysehdotuksia ja toiveita tulevien tapahtumien suhteen spostilla!

 • Tulospalvelu

  Kun saavut paikalle, tule EMITIN kanssa parkkipaikan kaakkoiskulmassa olevaan infoon ja ilmoita JOUKKEEN NIMI.

 • Team Roga

  Latu-uran käyttö reittinä on välineistä riippumatta kielletty. Muilta osin saa liikkua lihasvoimin parhaaksi katsomallaan tavalla.

 • Team Roga

  *** TULE KIMPPAKYYDILLÄ ***
  Kuusijärven parkkipaikalla on runsaasti muitakin käyttäjiä, joten parkkitilaa on rajoitetusti.

  *** TULE AJOISSA PAIKALLE ***
  Ilmoittautuminen on avoinna klo 17:15-18:15. Matkaa lähtöön on reilu kilometri. Lähtö on TASAN klo 18:30, myöhästyneitä ei odoteta eikä aikahyvityksiä anneta. Ajoissa paikalle saapuvilla on mahdollisuus maistella kestävyysurheilijoille kehitettyjä vatsaystävällisiä Nosht:n energiaherkkuja. Tarkempia tietoja tuotteista: eatnosht.com ja @eatnosht

  *** ÄLÄ TALLO LATUA ***


  Cafe Kuusijärvi on avoinna klo 21 asti, joten sen palveluita ehtii vielä kisan jälkeen hyödyntämään!!!

 • Pihkaniska

  Olisiko sukset sallittu apuväline, jolloin saisi myös edetä myös latu-uraa pitkin ?

 • Kartanpiirtäjä

  Normaali ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan torstai-iltaan klo 20:00 asti (ellei kartat sitä ennen lopu), maksu 20 euroa/hlö käteisellä, tasarahalla, paikan päällä. HUOM: Perjantaina EI voi enää ikävä kyllä ilmoittautua mukaan!

 • Ilmoittautumisesta

  Maanantaihin klo 8:00 mennessä lähetettyihin ilmoittautumisiin on vastattu. Mikäli olet lähettänyt ilmoittautumisen ennen tätä, mutta et ole saanut kuittausta sen kirjaamisesti, lähetä uusi viesti.

  Ilmoittautumisien vastaanotto lomailee maanantai-iltaan asti, joten sitä ennen ei uusista ilmoittautumisista tule kuittausta.

  *** Kartat ei mene painoon ainakaan vielä maanantaina, joten mukaan pääsee vielä normaalilla osallistumismaksulla ainakin vielä maanantain ajan ***

 • Terveisiä kisamaastosta

  Rastihemmo kävi iltalenkillä kiertämässä muutaman rastipisteen. Ja ehkä sakoillakin? Pimeä luminen metsä, kuunsirppi loisti taivaalla, ja lehtopöllö huhuili. Tunnelma alkaa olemaan kohdallaan. Vain kisaajat puuttuvat. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin sunnuntai-iltaan asti se on mahdollista.

Lataa lisää viestejä