1joukkue.jpg

Etusivu

Syysroga 2019

.

Aika: Lauantaina 5.10.2019 klo 10.00
Maasto: Kuusijärvi, Viirilä, Sipoonkorpi
Kilpailukeskus: 
Kuusijärven ulkoilukeskus. Kuusijärventie, 01260 Vantaa. WGS84: N60.3144 E25.1111

Tapahtumakutsu ja -ohje (päivitetty 3.10.2019)

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • TeamRoga

  Kiitos kyselyn vastuksista ja palautteesta. Tässä vastauksia palautteeseen:

  "Tuplapisteet voisi olla keskellä suoritusaikaa".
  Tämä tullaan varmasti toteuttamaan!

  "mehurasti" tai "karkkirasti"
  Tämäkin toteutunee tulevaisuudessa.

  "muistisuunnistus suosii suurempia joukkueita"
  Tämä oli yksi muistisuunnistuksen tarkoitus. Yksin ja porukalla menemisessä on toki molemmissa hyvät ja huonot puolensa. Pääsääntöisesti, etenkin kokeneempien suunnistajien kohdalla, roga suosii yksin meneviä, koska joukkueissa on lähes aina selvää fyysistä hajontaa.

  "saako kartan ulkopuolella juosta"
  Kartan ulkopuolella saa juosta, ellei se ole erikseen kielletty. Tämä jäi ikävä kyllä mainitsematta ohjeissa. Yritämme muistaa ensi kerralla.

  Erään joukkueen epäilyttävän nopeaa väliaikaa lähdöstä muistisuunnistuksen pisterastille ihmeteltiin sekä rastamestareiden kesken että palautteessa. Asiaa kysyttiin joukkueelta, ja saatiin varsin looginen selitys: "puolivahingossa" pisterastille & leima sieltä, mutta haki sen jälkeen myös muistirastit. Tämän vuoksi väliaika seuraavalle rastille [71] on niin hidas.

 • TeamRoga

  Ylimääräisiä karttoja on. Jälki-ilmoittautua voi suoraan infoon.

 • TupuPekka

  EIKU
  onhan nuo kaikki muistirastit siis haettava!

 • TupuPekka

  Moi,
  Voiko muistirasteja kiertää vain osan ja saa siten pienemmän summan kuin kaikki kiertämällä ja löytyykö tällä pienemmällä summalla leimausrasti? TS. Jos lähtee muistirasteille on ne kaikki etsittävä?

 • RogaTeam

  Muistisuunnistuksesta saa 20 lisäpistetta vain leimaamalla rastilla, jonka numero on kaikkien neljän muistirastipisteen summa. Eli kaikki muistirastit on kierrattävä, jotta oikea summa/rastinumero löytyy.