kartta_juoksu.jpg

Etusivu

Kevät-rogaining 2014

.Aika: 30. maaliskuuta klo 10:00  

Paikka: Sipoonkorpi, Vantaa/Sipoo

Tapahtumakutsu

Päivitetty 28.3.

Tulokset

Väiliajat

Reittihärveli

Löytötavarat:

Kuvassa nähtävillä tapahtumapaikalle ja metsään jääneitä löytötavaroita, joita voi kysellä järjestäjiltä.

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköposti-osoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
Uusi viesti
 • Jess

  http://forum.lic.pl/profile/?u=19049 It is actually usually said how the cause of grey hair is wisdom. As there is statistical evidence to support this the truth is that grey hair makes people look noticeably older. This can impact social, emotional, and economical associated with our lives for various reasons. It can be crucial that require to research online or look at a which does make use of need it to do if this matter is important to you. Lots different solutions that can be located cheaply and easily online.

 • Ratamestari

  Kukaan ei ole protestoinut alustavia tuloksia eli ne lienevät oikein ja siten myös lopulliset.

 • Ratamestari

  Ratamestarin pahimmat pelot rastien määrän, alueen laajuuden, maaston kulkukelpoisuuden, rastipisteiden haastavuuden ja osallistujien kykyjen suhteen toteutuivat, sillä peräti 10 joukkuetta ehti hakea kaikki rastit. Seuraavaan rogainingiin ratamestari lupaa lisätä haastetta niin paljon, ettei kukaan pysty hakemaan kaikkia rasteja, ellei viime hetkillä mustana hevosena paikalle ilmesty joku maajoukketason suunnistaja. Kärki meni kovaa, ja molemmissa sarjoissa voitto ratkesi alle kolmen minuutin marginaalilla. Tehokkaimmin pisteitä aikayksikköä kohden keräsi 2h-sarjassa 'Jaani Lantela' kuluttaen yhden pisteen hakuun keskimäärin 1.30 minuuttia. 4h-sarjan tehopakkaus oli 'Lupus Extreme - Karsu.fi', joka kolasi kolmessa tunnissa peräti 29 rastia (1.62 min/piste).

  Fyysisistä ja suunnistuksellisista avuista jaetaan tällä kertaa palkintoina vain mainetta ja kunniaa. Sen sijaan ilmainen osallistumisoikeus seuraavaan Pihkaniskojen järjestämään rogainingiin myönnetään muutamin perustein. Ratamestaria ilahdutti joukkueiden mielikuvitukselliset nimet, joista loppukilpailuun selvisivät mm. 'ItäBlokin Saattohoitajat', 'Persjalkaiset', 'Sotanorsu Seikkailulla', 'Talman puolisukeltajat' ja 'Äälisjärven Pärske'. Arpaonni suosi kuitenkin täällä kertaa joukkueita 'Pureva muumi ja völötuhkurit' sekä 'Vanha nainen hunningolla'. Lisäksi (kuten kauneuskilpailuissa yleensäkin) palkitaan paras asukokonaisuus. Kevään väriloistoa ennakoiden 'Downtown 65':n uroot olivat pukeutuneet pirteän pinkkiin ja virtaviivaiseen asuun, joka mykistäisi jopa Itsenäisyyspäivän vastaanoton kommentaattorit. Palkitsemisen arvoinen kokonaisuus siis, ja terveiset fashion designerille. Positiivisesta asenteesta olisi myös mukava palkita, mutta silloin työsarkaa riittäisi yllin kyllin!

  Pihkaniskojen hovivalokuvaaja Merja Y:n ottamat valokuvat löytyvät täältä:

  https://picasaweb.google.com/112086854821149137218/KevatRogaining2014?authkey=Gv1sRgCMO_zM-wns3jIw

  Koska osanotto oli runsasta ja tunnelma positiivinen, aloitetaan järjestelyt seuraavaa tapahtumaa varten. Tälle vuodelle sitä ei varmuudella voi luvata, mutta jos kartta, maankäytön luvat ja tapahtumakeskus löytyy, ei ole mahdotonta, että Vantaan/Sipoon maastoissa samoiltaisiin vielä tämän vuoden puolella. Ehdotuksia, toiveita, vaatimuksia ym. tapahtuman suhteen voi lähettää sähköpostilla (mm. mittakaava, kartan koko, rastien sijoittelu, kilpailuprotokolla, ym). Seuraavaa Pihkaniskojen rogainingia odotellessa voi hakea vauhtia mm. näistä eteläsuomalaisista tapahtumista:

  Salpaus-rogaining, 3.5 Lahden seutu
  Kalevan kierroksen rogaining, 31.5 & 1.6 Pohjois-Sipoo
  Someron yörogaining, 18.7
  Huomioikaa myös Snowflakes-seikkailu, Viron runsas rogaining-tarjonta sekä polkujuoksukisat, esim. Bodom Trail ja Ilvesjuoksu.
  Lisäksi suunnitteilla on PihkaSika-suunnistus, jonne ei kuitenkaan kannata osallistua, jos pipo kiristää päätä kesälläkin...

  Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos talkoolaisille!

 • Ratamestari

  Löytötavaroita: Silmälasit, Haltin oikean käden musta hanska, punakorkkinen juomapullo mallia 'saippuakotelo', kynä merkinnällä 'Duro' ja viivain 'Tietotaitoa tiilestä'. Tavaroita voi tiedustella sähköpostilla ja niitä voidaan toimittaa joustavasti tulevaisuuden suunnistustapahtumiin, esim. Aluerasteille, Karkki-Sprinttiin...

 • Tuomas Maisala

  Mahtavaa maastoa, hienoja rastipisteitä ja isot kiitokset järjestäjille. Tussi jäi Duro-nimellä, mutta sitä ei tarvitse säästellä. Kuvausta reitistä on täällä:
  http://teamduro.wordpress.com/2014/03/30/sipoonkorpi-kevatrogaine-2014/

 • Ratamestari

  Maasto vuodenaikaan nähden kuivaa, suot pääosin kantavia, lunta ei juuri nimeksikään, siellä täällä poluilla jäätä. Rastinviejien puutteellisen ohjeistuksen vuoksi muutama rastilippu saattaa näkyä liiankin hyvin...onneksi kuitenkin suurin osa rasteista vaatii suunnistusta rastipisteelle asti...
  Kartan koillisosassa saattaa törmätä hakkuuaukeaan, jota ei ole kartalla.

 • Tuomas

  Onko kartta muovipussissa tai tarvitaanko omat muovit mukaan ja minkä kokoinen kartta on

 • Ratarmestari

  Kartta on yhdeltä sivultaan avoimessa karttamuovissa, josta sen voi ottaa tarvittaessa ulos esim. reitin piirtämistä varten.

 • Ratamestari

  Ratamestari käy katsastamassa Viron rogaining-tarjontaa ja palaa palstalle sunnuntaina...

 • Ratamestari

  Tapahtumakutsuun (19.3) on päivitetty mm. kisakeskuksen paikka (Kuusijärven ulkoilukeskus), tapahtumapäivän ohjeet ja rastimääritteet.

Lataa lisää viestejä