maisema_rasti.jpg

Etusivu

Kuntosuunnistajan vakuutus

.

Kuntosuunnistajan vakuutus on tehty suunnistuksen harrastajille kuntosuunnistustapahtumia sekä Jukolan ja Venlojen Viestiä varten. Vakuutus on voimassa myös seurojen järjestämillä kausiohjelman mukaisilla kortteli- ja talvirasteilla.

Vakuutus ei korvaa vakuutuksellista kilpailulisenssiä, jonka turva on laajempi ja kattaa myös kuntosuunnistustapahtumat. Vakuutuksen voi ostaa Suomen Suunnistusliiton verkkokaupasta.  Käytä ostaessasi Aluerastien tunnusta: 102.

Kun ostat Kuntosuunnistajan vakuutuksen, käytä ostaessasi kuntosuunnistustapahtuman kolminumeroista tunnusta ja tuet samalla kuntorastitapahtumaa järjestävää seuraa tai seuroja. Kirjoita tunnus"Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset"-kenttään. Kuntosuunnistajan vakuutus on OP:n Kuntosuunnistuksen sporttiturva.

Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille kuntosuunnistajille kuntosuunnistustapahtumissa, suunnistuskursseilla, suunnistuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. Fin5-suunnistusviikko ja Kainuun Rastiviikko) sekä Jukolan ja Venlojen viestissä.

Vakuutuksenottaja saa vakuutuksen lisäksi yhden Suunnistaja-lehden näytenumeron osoitteeseensa.