1joukkue.jpg

Etusivu

Vuoden 2017 Pihkaniskat

.

Syyskokouksen yhteydessä palkittiin ansioituneita Pihkaniskoja.

Vuoden Pihkaniskaksi valittiin Pihkatassutiimi (Lotta Oinonen, Tapio Väänänen ja Tommi Nietosjärvi),
Vuoden Pihkaniskasuunnistajaksi Heikki Väänänen sekä
Vuoden Nuoreksi Pihkaniskasuunnistajaksi Kiia Miettinen.

Lisäksi palkittiin Pihkarastien ratamestarit Petri Hämäläinen, Iina Oja, Erkki Kivistö ja Tuomo Puustinen sekä kilpailunjohtaja Timo Pietikäinen.

SM-mitalimenestyksestä palkittiin SM-viestin hopeamitalistit Anja-Riitta Hokajärvi, Helena Jumppanen ja Maire Meriheinä sekä SM-sprintin pronssimitalisti Erkki Kivistö. Riina Rintamäki palkittiin myös kahdesta plakettisijasta SM-erikoispitkällä ja SM-pitkällä.

Onnittelut kaikille!

_ _ _

Tässä vielä hieman valintakriteereitä, jotka vaikuttivat Vuoden 2017 Pihkaniska-valintoihin:

Erittäin aktiivinen ja väsymätön ote seuran junioritoiminnan kehittämisessä. Aktiivinen kouluyhteistyö sekä erilaisissa tapahtumissa seuran ja suunnistusharrastuksen tunnettavuuden lisääminen. Innostunut ja aikaansaava Pihkatassutiimi (Lotta, Tapio, Tommi) valittiin "Vuoden Pihkaniskaksi".
-          -
Vuoden Pihkaniskasuunnistajaksi valitun Heikin meriiteiksi katsottiin erinomainen aktiiviisuus kilpailuissa, viesteissä sekä harjoituksissa. Heikki on ”tahkonut” tasaista tulosta ja tehnyt hyviä viestien aloitusosuuksia sekä kerännyt syksyn pitkissä kilpailuissa päänahkoja.  Myös Heikin aktiivisuus seuratyössä on ollut merkittävää.
-          - 
Vuoden Nuoreksi Pihkaniskasuunnistajaksi valittu Kiia on harrastanut suunnistusta jo monta vuotta Pihkaniskojen rastikoulussa, ja tänä vuonna oli edessä siirtyminen suorille radoille D13-sarjaan. Ensimmäisistä kisoista lähtien Kiia sisukkaasti haki kaikki rastit, vaikka alku uudessa sarjassa ei ollut helppo. “En osannut suunnistaa sillon yhtään”, muisteli Kiia Vappurastien kiemuroita nyt marraskuussa naureskellen.

Kiia on kiistatta ahkerin Pihkatassujen treeneissä kävijä. Hän on aina innolla lähdössä suunnistamaan, juoksemaan, jumppaamaan, vaeltamaan tai kisaamaan. Seuran treenien lisäksi Kiia on suunnistanut oman perheen kanssa niin Pohjanmaalla kuin Jämsässä, ja Sami-isä on tehnyt ratoja myös läheiselle Metsolan suolle. Ahkera harjoittelu näkyy tuloksissa: Ensimmäisessä yösuunnistuksessaan Mäntsälän am-yössä Kiia oli D14-sarjassa kuudes ja hiukan myöhemmin syksyllä Kirkkonummen Kissojen yössä D14-sarjassa toinen. Syksyn HNC-yösprinteissä päänahkoja on kertynyt jo aikamoinen kasa.

Kauden aikana Kiia on ehtinyt edustaa Pihkaniskoja myös lukuisissa viesteissä: nuorten kanssa Oravapolkuviestissä, Nuorten Jukolassa, am-viestissä ja Nuorisoviestissä sekä aikuisten kanssa 25mannassa ja Halikko-viestissä. Pihkarasteilla Kiia ja Elias yhdessä edustivat seuramme nuoria antamalla haastattelun Vantaan Sanomille.

Kiiaa seuratessa on helppo nähdä hänestä loistava aito suunnistamisen ilo.
 
_ _ _
 
Toivomme kaikille onnea ja menestystä sekä hyviä hetkiä suunnistamisen parissa myös vuonna 2018!