maisema_rasti.jpg

Etusivu

Korttelirastit sunnuntaina 25.2.2018

.

Sunnuntaina 25.2. Korttelirasteillaan Asolasta Päiväkumpuun sijoittuvalla alueella lähtöpaikkana Rekolanmäen koulu (Valtimotie 4, Vantaa). Tarjolla on viisi erimittaista korttelirataa joilla kaikilla rastipisteet ovat myös helposti pyöräillen tavoitettavissa. Radat on keskenään erilaisia, joten tuplaajat ja triplaajatkin löytävät uusia haasteita uusintakierroksillaan. Lyhemmillekin radoille on pyritty saamaan pidempiä rastivälejä reitinvalintatehtävineen. Pidemmillä radoilla löytyy välejä joilla pääsee valitsemaan suoran, mutta käyriä sisältävän reitin vaihtoehdoksi tasaisempaa kiertomahdollisuutta.   
Aluetta halkovat rautatie ja Keravanjoki, joiden ylittäminen on sallittu vain karttaan merkityistä paikoista. Ettehän tallo myöskään alueella paikoin esiintyviä hiihtolatuja muuten kuin niitä suoraan ylittäen, nämä ladut on merkitty karttaan kielletyn reitin merkeillä.
 
Lisäksi lajin maineen ja alueiden käytön jatkuvuuden varmistamiseksi pidättehän erityisesti mielessä tonttivihreät alueet, joilla toki pysymme poissa!
 
Tervetuloa hiihtolomallakin viihtymään ja suunnistamaan raikkaassa talvisäässä.

Täältä löydät lisätietoa Kortteleista.