maisema_rasti.jpg

Etusivu

Pihkarastit 2017/ am-sprintti

.

Pihkaniskat järjestää sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskilpailut sekä avoimen kansallisen sprinttisuunnistuskilpailun 27.8.2017 Helsingin Aurinkolahdessa.
Tapahtuman kilpailukutsu, ilmoittautumislinkki Irmaan sekä tulokartat kisakeskukseen löytyy kisasivuilta.

Aluerasteille

.

Seuraavat Aluerastit suunnistetaan keskiviikkona 23.8.2017 Hakunilan Urheilupuistossa. Lähdöt osoiteeesta: Luotikuja, Vantaa. Rasteja isännöi Pihkaniskat.
Metsäradat 2, 3, 5 ja 7 km.

Aluerastikalenteri ja lisätietoa täältä.

Tervetuloa!

Seura-asut

.

Tule sovittamaan uudistuneita seura-asuja Pihkaniskojen toimistolle
torstaina 29.6. tai tiistaina 4.7. klo 18.30 -20.00.

Lisätietoa aiheesta löytyy ilmoitustaululta.


 

Jukolaviikonloppu takana

.

Jukolan ja Venlojen viestit Enossa 17.-18.6.2017 on nyt juostu. Pihkaniskoista oli mukana 4 Venla- ja 9 Jukolajoukkuetta.
Kaikkien urakkaan osallistuneiden leimat oli kunnossa ja hyväksytyt suoritukset saatiin kaikille, hyvä hyvä!
Ilmoitustaululla on koostettu loppusijoituksiamme, Jukolajoukkeista ainakin Pihkaniskat 1 ylitti reilusti oman tavoitteensa.

Suunnistusta lapsille ja nuorille

.

Pihkaniskojen nuoriso-osasto Pihkatassut tarjoaa monipuolista toimintaa suunnistuksen parissa 6-15-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Uusi kausi alkaa huhtikuussa, tervetuloa mukaan suunnistamaan iloisessa seurassa!  Lisätietoja.

 

SM-erikoispitkä 2019

.

Pihkaniskat järjestää SM-erikoispitkänmatkan kilpailut syksyllä 2019. Tälle sivulle tulee myöhemmin lisätietoa kilpailusta.

HARJOITUS- JA KILPAILUKIELTOALUE
Ohessa oleva alue Vantaan/Helsingin/Sipoon rajalla on harjoitus- ja kilpailukiellossa SM-erkoispitkän matkan kilpailuun 2019 asti.