1joukkue.jpg

Etusivu

Kevätroga 2018

.

Lauantaina 24.3. klo 10.00 kaikille avoin rogainingsuunnistus Itä-Vantaalla.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.
Lisätietoa ja tapahtumakutsu Kevätrogan sivuilta.

Korttelirastit sunnuntaina 25.2.2018

.

Sunnuntaina 25.2. Korttelirasteillaan Asolasta Päiväkumpuun sijoittuvalla alueella lähtöpaikkana Rekolanmäen koulu (Valtimotie 4, Vantaa). Tarjolla on viisi erimittaista korttelirataa joilla kaikilla rastipisteet ovat myös helposti pyöräillen tavoitettavissa. Radat on keskenään erilaisia, joten tuplaajat ja triplaajatkin löytävät uusia haasteita uusintakierroksillaan. Lyhemmillekin radoille on pyritty saamaan pidempiä rastivälejä reitinvalintatehtävineen. Pidemmillä radoilla löytyy välejä joilla pääsee valitsemaan suoran, mutta käyriä sisältävän reitin vaihtoehdoksi tasaisempaa kiertomahdollisuutta.

Peruttu - Alkeiskurssi aikuisille

.

Tammikuun suunnistuksen alkeiskurssi on peruttu pienen osallistujamäärän vuoksi. Seuraava alkeiskurssi järjestetään keväällä. Tiedotamme kevään alkeiskurssista lisää täällä kotisivuilla, kun aika ja paikka selviää.

Toimistolle asusovitukseen

.

Nyt on aika laittaa jälleen asutilaukset matkaan.

Tulethan toimistolle sovittelemaan uusia asuja joko torstaina 18.1. tai tiistaina 23.1.
Ovet on avoinna klo 18.00 - 20.00.


Lisätietoa seura-asusivuilta.

SM-erikoispitkä 2019

.

Pihkaniskat järjestää SM-erikoispitkänmatkan kilpailut syksyllä 2019. Tälle sivulle tulee myöhemmin lisätietoa kilpailusta.

HARJOITUS- JA KILPAILUKIELTOALUE
Ohessa oleva alue Vantaan/Helsingin/Sipoon rajalla on harjoitus- ja kilpailukiellossa SM-erkoispitkän matkan kilpailuun 2019 asti.

Jäsenmaksu 2018

.

Muista maksaa jäsenmaksu 31.1.2018 mennessä. Koska toimintamme on nykyään enemmän ympärivuotista, kokouksessa 9/2017 päätettiin muuttaa jäsenmaksun ajankohta. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löytyy täältä.