maisema_rasti.jpg

Adventure Night Roga 2020

.


Aika: Perjantaina 31.1.2020 alkeen klo 18.00 . Metsään voi lähteä klo 19:00 asti  .
Paikka: Vantaan Kuusijärvi, Kuusijärventie, 01260 Vantaa

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • Petteri Hovi

  Hieno roga,kiitos ratamestarille. Reittihärveliin liittyen: Aloitin gpx-seurannan n. 10s myöhässä. Se näyttää siksi aivan väärältä, kun lataa oletusasetuksilla. Kun asetuksena gpx uploadissa on Manual, latasin gpx:äni ilman muutettuja kellonaikoja kahdesti väärällä aikasiirtymällä eli offsetilla ja nyt en saa muutettua offsetia enkä ladattua gpx:ää vanhan päälle. Korjaantuuko, jos administrator poistaa lataamani kaksi gpx:ää?

 • Rogateam

  poistettu 2 reittiä , kokeile ladata uudelleen

 • Team Roga

  Karttoja on painettu 20 kpl ylimääräisiä. Jälki-ilmoittautumiset vain kisakeskuksen infossa. Nopeat syövät hitaat.

  Muistakaa kimppakyydit - pysäköintipaikkoja on rajallisesti!

 • Team Roga

  Katariina R: Jos et löydä joukkuetta, yksinkin voi osallistua...

 • Katariina R

  Hei!

  Olisin tulossa Night Rogaan Itä-Suomesta - olisiko jossain joukkueessa tilaa? :)

  - Katariina

 • Team Roga

  Jos vain osa joukkueen jäsenistä on maksanut sähköisesti, infossa karhutaan loput maksut käteisellä tai paperisilla liikuntaseteleillä. Ilmoittautumisen päättymisen ja kisan välillä on vain kaksi arkipäivää, joten tilisiirrolla maksettujen maksujen kohdistamiseen ei jää riittävästi aikaa. Tällä kertaa haluttiin kokeilla protokollaa, jossa voi maksaa joustavasti myös sähköisillä ja paperisilla seteleillä. Palautteen ja kokemusten perusteella päätetään miten toimitaan jatkossa.

 • Tapsa

  Ilmoittautumislomakkeen erilaisia etuuksia luetteleva maksutapakohta radio button tyyppisenä ei ole oikein toimiva joukkuekohtaisena, koska noi hyvinvointietuudet ("liikuntasetelit") on henkilökohtaisia. Ihmeellistä kun tilisiirto suoraan tilille ei ole edes mukana. Meillä yksi joukkueen jäsen ei voi näistä vaihtoehdoista kuin maksaa osansa käteisellä, yksi voi maksaa paperisilla liikuntaseteleillä ja yksi taas mobiilisovelluksella.

 • Rogateam

  Tapsa (ja muut): jos haluatte splitata maksut joukkeen kesken, laittakaa asiasta sähköpostia: syysroga@gmail.com