maisema_rasti.jpg

Midwinter Night Roga 2019

.


Aika: Perjantaina 18.1.2019, yhteislähtö klo 18.30
Paikka: Vantaan Kuusijärvi, Kuusijärventie, 01260 Vantaa

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • Kartanpiirtäjä

  Normaali ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan torstai-iltaan klo 20:00 asti (ellei kartat sitä ennen lopu), maksu 20 euroa/hlö käteisellä, tasarahalla, paikan päällä. HUOM: Perjantaina EI voi enää ikävä kyllä ilmoittautua mukaan!

 • Ilmoittautumisesta

  Maanantaihin klo 8:00 mennessä lähetettyihin ilmoittautumisiin on vastattu. Mikäli olet lähettänyt ilmoittautumisen ennen tätä, mutta et ole saanut kuittausta sen kirjaamisesti, lähetä uusi viesti.

  Ilmoittautumisien vastaanotto lomailee maanantai-iltaan asti, joten sitä ennen ei uusista ilmoittautumisista tule kuittausta.

  *** Kartat ei mene painoon ainakaan vielä maanantaina, joten mukaan pääsee vielä normaalilla osallistumismaksulla ainakin vielä maanantain ajan ***

 • Terveisiä kisamaastosta

  Rastihemmo kävi iltalenkillä kiertämässä muutaman rastipisteen. Ja ehkä sakoillakin? Pimeä luminen metsä, kuunsirppi loisti taivaalla, ja lehtopöllö huhuili. Tunnelma alkaa olemaan kohdallaan. Vain kisaajat puuttuvat. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin sunnuntai-iltaan asti se on mahdollista.

 • koheltaja

  Maastossa lienee nyt yli 15 lunta , mikä on lumikatteen yläraja jolloin kisa vielä järjestetään ?

 • Lotta

  Kisa järjestetään joka tapauksessa. Jos alueelle on tehty latu, se on kiellettyä aluetta. Latu-uran saa ylittää vahinkoa aiheuttamatta mutta sitä ei saa käyttää kulkuväylänä tai mitenkään sotkea. Kartassa näkyy sitten tarkemmin.

 • LV

  Mikä on joukkueen koko vai voiko se olla mitä vaan kahdesta henkilöstä ylöspäin?

 • Lotta

  Joukkueen kokoa ei ole rajoitettu vaan se voi olla mitä tahansa kahdesta henkilöstä ylöspäin. Myös yksittäin saa osallistua eli yhden hengen "joukkueet" on sallittu.

 • Pihkan

  Ennen kuin kukaan pilkunviilaaja ehtii tänne valittamaan, ettei kyseessä ole rogaining, koska suunnitteluaikaa ei ole, haluamme huomauttaa:
  * Missään ei ole mainittu, että kyseessä olisi rogaining
  * Lainaus tapahtumakutsun alusta: "Tapahtuman kuvaus: Kaikille avoin pistesuunnistus, jossa..."
  * Kutsusta poiketen, suunnitteluaikaan on, ja sitä on ruhtinaalliset 1 sekunti.
  Tervetuloa hieman erilaiseen pistesuunistukseen. Tiukkapipojen kannattaa jäädä kotiin.