maisema_rasti.jpg

Suomi 104 -roga 6.12.2021

.

 

 

Aika: Maanantaina 6.12.2021 klo 10.00   
Maasto: Keinukallio itä  

Kilpailukeskus: Keinukallion Urheilupuisto, Keinukalliontie 42, 04250 Kerava
 

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

Uusi viesti
 • Tulospalvelu

  Alustavat "lopulliset" tulokset, väliajat ja väliaika-analyysit löytyy: pihkaniskat.fi/online

  Jos joku joukkue haluaa vielä yrittää hyväksyttää esim. puuttuvia leimoja, pika-pikaa täyttämään aiemmassa viestissä olevaa lomaketta.

  Mahdolliset protestit ym. olisi myös syytä jättää välittömästi. Tiistaina ei enää kannata anomuksia tai protesteja jättää...niitä ei enää silloin käsitellä.

  Tulospalvelu toivottaa kaikille hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa! Toivottavasti rogataan taas vuoden päästä.

 • Tulospalvelu

  Jos joukkueelta jäi joku leima puuttumaan, ja on varmasti käyty suunnistuksen lajisääntöjen mukaisesti kyseisellä rastilla, anomuksia puuttuvan leiman lisäämisestä voi tehdä tämän linkin lomakkeella: https://shorturl.at/euN67

 • rtm

  Hieman yleisiä ohjeita ja kommentteja maastosta:
  - Kartta on päivitetty kevään AM-pitkää ja -viestiä varten, eli pitää hyvin paikkaansa, suurimmat muutokset on merkitty mallikarttaan tapahtumakeskuksessa.
  - Suot ja pienet ojat ovat pääosin kantavassa jäässä, mutta pienenkin virran lähistöllä jalka uppoaa läpi. Lämpösukat on suositeltavat. Leveät ojat ovat vielä osittain sulia, joten näiden osalta kannattaa käyttää kartalle merkittyjä ylityspaikkoja (ks. mallikartta tapahtumakeskuksessa). Mustalla ylitsepääsemättömän reunaviivalla oleville lammikoille ja soille ei ole asiaa...
  - Kenkäsuositus ehdottomasti nastari: etenkin jyrkissä kalliorinteissä, poluilla ja soilla on paikoin sileää jäätä lumen alla. Nappulallakin pärjää, mutta saa olla todella varovainen paikoin.
  - Hiihtolatu on kiellettyä ylittää muualta kuin portaiden alta! Ks. mallikartta. Kunnioittakaa kaikkia kiellettyjä alueita, jotta saadaan jatkossakin käyttää maastoa suunnistustoimintaan. Niitä ei ole kielletyksi turhasta syystä laitettu ;)
  - Varatkaa lämmintä vaatetta etenkin ennen juoksua, koska reittisuunnittelulle ei ole varattu sisätilaa Keravan koronarajoituksista johtuen. Kahvioon voi kuitenkin jättää varusteita säilytettäväksi, jos tulee paikalle esim. pyörällä.

 • Tapahtumavastaava Hanna

  Vastaan Keravan Urheilijoiden suunnistusjaoston puolesta Ullan hyvään palautteeseen - Suomi104 -rogan ideana on juhlistaa itsenäisyyspäivää keräämällä Suomen iän verran pisteitä ja tämä on mukava tehdä juhlapäivänä. Tapahtuman järjestäminen ei vaadi varsinkaan tapahtumapäivänä kovin montaa seura-aktiivia, koska Pihkaniskojen kanssa yhteistyössä tätä järjestetään. En usko, että kovin moni rogaaja myöskään olisi osallistumassa Hyvä Suomi -juoksuun, joten osallistujakatoa ei perinteiseen juoksutapahtumaan varmaankaan tule. Enemmän näen tässä positiivista meininkiä - Keravalle kannattaa tulla viettämään itsenäisyyspäivää!
  Mielellään kuullaan osallistujien kommentteja, sillä heitä vartenhan tätä tapahtumaa järjestetään!

  Valitettavasti tässä tapahtumassa ei ole muita maksutapoja käytössä kuin etukäteen maksaminen ja paikan päällä jälki-ilmoittautuessa käteinen.

 • Ulla Saarnio

  Ihan kivan tuntuinen tapahtuma. Kysyn kuitenkin, vaikka asia ei minulle enää niinkään kuulu, koska olen jättänyt tapahtuman vetovastuun jo seuramme nuoremmille jäsenille pari vuotta sitten. Siis kysyn: miksi tämä 104 - roga järjestetään juuri itsenäisyyspäivänä, jolloin Keravan Urheillijoilla on ollut jo perinteisesti jo vuodesta 1986 lähtien Hyvä Suomi-juoksutapahtuma, johon tarvitaan toimitsijoita joka jaostosta, myös suunnistuksesta? Eikö tätä teidän tapahtumaanne voisi jatkossa järjestää jonain muuna ajankohtana kuin juuri 6.12.? kysyy ystävällisesti vanha juoksija Ulla Saarnio (KeU)

 • Hetti Kirves

  Hei, onnistuuko maksaminen epassilla? Syysrogassa oli käytössä ja oli sangen kätevä. Kiitos muuten viimeisestä, lystiä oli ja varmaan tulee taas olemaan :)

 • Hanna Vehkamäki

  ’Sunnuntaina 6.12.2021’ pitäisikö olla ’maanantaina 6.12.’

 • webteam

  Hyvä huomio. Korjattu viikonpäivä maanantaiksi