kartta_juoksu.jpg

Suomi 104 -roga 6.12.2021

.

 

 

Aika: Maanantaina 6.12.2021 klo 10.00   
Maasto: Keinukallio itä  

Kilpailukeskus: Keinukallion Urheilupuisto, Keinukalliontie 42, 04250 Kerava
 

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
 
 
Uusi viesti
 • Tapahtumavastaava Hanna

  Vastaan Keravan Urheilijoiden suunnistusjaoston puolesta Ullan hyvään palautteeseen - Suomi104 -rogan ideana on juhlistaa itsenäisyyspäivää keräämällä Suomen iän verran pisteitä ja tämä on mukava tehdä juhlapäivänä. Tapahtuman järjestäminen ei vaadi varsinkaan tapahtumapäivänä kovin montaa seura-aktiivia, koska Pihkaniskojen kanssa yhteistyössä tätä järjestetään. En usko, että kovin moni rogaaja myöskään olisi osallistumassa Hyvä Suomi -juoksuun, joten osallistujakatoa ei perinteiseen juoksutapahtumaan varmaankaan tule. Enemmän näen tässä positiivista meininkiä - Keravalle kannattaa tulla viettämään itsenäisyyspäivää!
  Mielellään kuullaan osallistujien kommentteja, sillä heitä vartenhan tätä tapahtumaa järjestetään!

  Valitettavasti tässä tapahtumassa ei ole muita maksutapoja käytössä kuin etukäteen maksaminen ja paikan päällä jälki-ilmoittautuessa käteinen.

 • Ulla Saarnio

  Ihan kivan tuntuinen tapahtuma. Kysyn kuitenkin, vaikka asia ei minulle enää niinkään kuulu, koska olen jättänyt tapahtuman vetovastuun jo seuramme nuoremmille jäsenille pari vuotta sitten. Siis kysyn: miksi tämä 104 - roga järjestetään juuri itsenäisyyspäivänä, jolloin Keravan Urheillijoilla on ollut jo perinteisesti jo vuodesta 1986 lähtien Hyvä Suomi-juoksutapahtuma, johon tarvitaan toimitsijoita joka jaostosta, myös suunnistuksesta? Eikö tätä teidän tapahtumaanne voisi jatkossa järjestää jonain muuna ajankohtana kuin juuri 6.12.? kysyy ystävällisesti vanha juoksija Ulla Saarnio (KeU)

 • Hetti Kirves

  Hei, onnistuuko maksaminen epassilla? Syysrogassa oli käytössä ja oli sangen kätevä. Kiitos muuten viimeisestä, lystiä oli ja varmaan tulee taas olemaan :)

 • Hanna Vehkamäki

  ’Sunnuntaina 6.12.2021’ pitäisikö olla ’maanantaina 6.12.’

 • webteam

  Hyvä huomio. Korjattu viikonpäivä maanantaiksi