1joukkue.jpg

Seura-asut

.

Jäseniltä on tullut toivetta paksummasta seura-takista. Olemme nyt saaneet mallikoot Warm Up jacket Unisex-takista, joka on lämmittely- ja harjoitustakki kylmempiin olosuhteisiin. Takissa on 3-kerroksinen softshell edessä ja erittäin hengittävää X-STRETCH materiaalia takaosissa. Takin selkäosaa on pidennetty ja hihansuut ovat säädettävät. 

Takkia pääsee sovittamaan torstaina 21.4. klo 17-17.45 ennen Kevätkokousta (Osoite: Länsi-Vantaan Reserviupseerien maja, Rystypolku 4, Vantaa- Pysäköinti Länsi Vantaan tenniskeskuksen edusta parkkipaikoille osoitteessa Rystypolku 2)

Tai tiistaina 26.4. Pihkaniskojen uudella toimistolla klo 18-19. Osoite on Koivulehdontie 5, Vantaa (varasto 7). Pysäköidä voi Koivulehdontien länsilaidalla (kadun vastakkaisella puolella). Muistathan pysäköintikiekon!

Tilaus lähtee Nonamelle toukokuussa ja takit saapuvat sitten kesän loppupuolella.

____Koska emme voi pitää vaatevarastoja järin suurina, käytäntönä on ollut, että seura-asuja tilataan kerran vuodessa. Mikäli on tarvetta lisätilauksille, niitä tehdään tarpeen mukaan jos minimitilausmäärät saadaan toteutumaan. Seura-asutilaus tehtiin tammikuussa 2022, asut saapuivat huhtikuussa.
Joitakin asuja saattaa kuitenkin löytyä varastostakin, niitä kannattaa kysellä ympäri vuoden.

Pipoja ja tuubihuiveja on myynnissä heti halukkaille. 

Mustat housut voi ostaa esim. Nonamen verkkokaupasta (muista käyttää tilatessasi seuran tilauskoodia 10036, joka annetaan ostoskorissa kohtaan "Lisää kuponkikoodi"). Lisätietoa verkkokauppatilauksesta täältä. Housut voi toki ostaa myös myymälöistä kisapaikoilta tai Tampereen Nonamen myymälästä.
 
Allaolevista linkeistä löydät kuvat, hinnat ja asukuvaukset.

Asuja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: seura-asut(*)pihkaniskat.fi
tai puhelimitse p. 0500-162020 (Minna Hämäläinen)

____________________________________________________________

Seura-asut:

paidat 1

paidat 2 ja headband

takki ja liivi     

Warm up-takki

pipo ja tuubihuivi

housut (Nonamen varastotavaraa)

hinnasto ja asukuvaus