maisema_rasti.jpg

Pihkatassut

.

Pihkaniskojen nuoriso-osasto Pihkatassut tarjoaa monipuolista ja ympärivuotista suunnistustoimintaa noin 6-18-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Pihkatassuihin kuuluu kolme ryhmää: Metsän ketut, Ilvekset ja Kärpät. Ryhmiin otetaan uusia jäseniä ympäri vuoden, joten harrastuksen voi aloittaa milloin tahansa. Lisätietoa ryhmistä.


Kesäkaudella huhtikuun alusta syyskuun loppuun Pihkatassut treenaavat ulkona kaksi kertaa viikossa, keskiviikko- ja sunnuntai-iltaisin pääsääntöisesti klo 18.00 alkaen. Treenien paikat vaihtelevat eri puolilla Vantaata ja muuta pääkaupunkiseutua. Talvikaudella treenaamme Aviapoliksen Variassa perjantai-iltaisin klo 17.45-19.15 ja ulkona sunnuntaisin aamupäivällä (paikka vaihtelee). Tarkemmat tiedot treenien ja lukuisien muiden tapahtumien ajoista ja paikoista löytyvät Pihkaniskojen kalenterista


Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja Pihkatassujen vuosimaksusta. Ennen sitoutumista voit tulla veloituksetta kokeilemaan, millaista suunnistaminen on. Tervetuloa mukaan Pihkatassujen iloiseen joukkoon!

Lisätietoja: pihkatassut*pihkaniskat.fi (korvaa tähti @ -merkillä) tai 040 5947754 (Lotta)